Oana Maria Paraschivu

Oana Maria Paraschivu

Oana Maria Paraschivu

Oana Maria Paraschivu, ne spune că prin cântecul popular sufletul său îi vorbește și că o aduce la rădăcini, o face unică și astfel nu îl va lăsa să se piardă, ci îl va include în bogăția multiculturală a lumii întregi.

Oana Maria Paraschivu, este o olteancă get beget. Spune că întotdeauna a făcut mai multe lucruri în același timp. Este atrasă de multitudinea de lucruri interesante care îi îmbogățesc bagajul de cunoștințe și doar în acest fel poate avea parte de experiențe inedite, chiar și din domenii diferite.

Cea mai frumoasă descriere a barbatului oltean.

Din Dănciulești, Gorj, la București și până la Paris. Acestea sunt locurile prin care m-a dus viața și pe unde am luat cu mine cântecul popular, costumul autentic oltenesc și curățenia omului simplu crescut la țară.

Oana-Maria Paraschivu

Oana Maria Paraschivu promovează muzica populară românească peste granițe.

Îmi place când am ocazia să arăt oamenilor, care poate nici nu știu unde se află România pe hartă, frumusețea cântecului și a portului nostru popular.

Oana Maria Paraschivu a început să cânte de la vârsta de 17 ani la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu iar apoi în anul doi de facultate (ASE – Management, București), a început în paralel cursurile școlii Populare de Arte din București în clasa renumitului profesor Aurică Mustăţea. În același timp, făcea parte și din trupa Teatrului Studențesc PODUL din cadrul Casei de Cultură a Studenților din București.

Proiect Comori Dăncileștene (2017)

Actorii trebuie să se pună în roluri diferite, mie îmi place să le trăiesc.

Oana-Maria Paraschivu

În prezent lucrează la primul său album de muzică populară. Sunt melodii și versuri gândite de artistă, așa cum o încearcă scriind versurile, puternicele sentimente și pe care, prin muzică, le destăinuie lumii întregi.

Despre Oana Maria Paraschivu putem găsii mai multe urmărindu-i postările proprii din paginile oficiale de social media.

facebook
facebook
Oana Maria Paraschivu
Oana Maria Paraschivu
instagram
instagram

Tags: , , ,