Simina Popescu

Simina Popescu

Simina Popescu

Interpretă de muzică populară românească

Promovarea tinerilor interpreți de muzică populară românescă ne bucură nespus și ne motivează să continuăm și în acestă direcție. Ascensiunea tinerilor artiști este o mare bucurie pentru noi ca și impresari artistici. Dacă noi o simțim atât de puternică, ne imaginăm ce împlinire imensă este în sufletul unui părinte. Mai mult decât atât, succesul lor pe scenă și energia primită din partea publicului este mulțumirea sufletească a artistului care performează în fața lor.

Simina Popescu, interpretă a muzicii populare românești
Simina Maria Popescu, interpretă a muzicii populare românești

Mă numesc Simina Maria Popescu, am 16 ani, locuiesc în Tg-Jiu, județul Gorj și sunt elevă la Liceul de arte ,, Constantin Brăiloiu din Tg-Jiu -secția canto popular. Am început să cânt de la o vârstă fragedă, mai exact 3 ani. Am participat la numeroase festivaluri, unde am obținut premii mari. Muzica este centrul universului meu. M-am născut cu muzica în sânge și nu o voi abandona niciodată, simt că sunt menită să fac asta, să cânt.

Simina Popescu este dovada unui talent înăscut, datorită momentului inițial al descoperirii talentului său vocal, respectiv, vârsta de 3 ani. Citatul tinerei artiste confirmă dragostea interpretării impecabile a frumoaselor cântece din reprtoriul propriu sau din stufosul repertoriu al muzicii populare românești.

Despre Simina Popescu putem găsii mai multe urmărindu-i postările proprii din paginile oficiale de social media.

facebook
facebook
Simina Popescu – Zic flacaii ca-s frumoasa
instagram
instagram

Tags: , , ,